Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

дзига

Четвер, 11 квітня 2013, 10:42

Львівські музиканти зіграють два концерти для зірки польського джазу Ярека Смєтани

17 та 18 квітня у арт-кав'ярні «Квартира 35» відбудуться два концерти на підтримку відомого джазового музиканта Ярека Смєтани, який бореться з важкою хворобою.

У середу, 17 квітня звучатиме блюз, виступатимуть – Володимир Кіт, Андрій Кохан, Євгеній Кірлейса, Юрій Рокецький, Дмитро Слєпухін, Андрій Бадюк, Teyeb Anis, George Gretsch ,Oleksiy Defunk, Serga Lebed , Ростислав Татомир, Любко Маріаш, Юрій Шаріфов, «Len on Jazz Gig», «Unplugged Blues», «Blues market», «Tender Blues».

Наступного дня організатори запрошують любителів джазу на виступ «Igor Hnydyn Project» (Анастасія Литвинюк, Михайло Балог, Андрій Кохан, Ігор Гнидин).

Відбудеться у цей день також джем-сейшен за участю найвідоміших львівських джазових виконавців – Андрія Арнаутова, Алекса Максиміва ,Валентина Учаніна, Аркадія Орєхова, Андрія Надольського, Валерія Половини, Любомира Радомського, Рішарда Канафорського, Мартина Твердуна, Юрія Яремчука.

Ініціатором концерту виступають львівські джазові і блюзові музиканти, Fundacja Polski Jazz та Мистецьке об'єднання «Дзиґа». Подібні виступи на підтримку Ярека Смєтани відбуваються також у Польщі.

Нагадаємо, Ярек Смєтана відкривав культовий фестиваль «Jazz Bez», а на його творчість орієнтувалося багато львівських музикантів. Останній раз пан Ярек виступав у Львові влітку 2012 року на фестивалі «FanArtia».

Ярек Смєтана (Jarek Smietana) – лідер польської джазової сцени, один з провідних гітаристів Європи.Протягом багатьох років спеціалізовані музичні видання ("Jazz Forum", "Jazz", "Gitara i Bass", "Muzyk ") визнають його джазовим гітаристом № 1 в Польщі.

Початок концертів о 20:00

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.