Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vgolos.com.ua

Четвер, 11 квітня 2013, 12:28

З тисячі повітряних кульок на площі Ринок створять "Аеро-писанку"

Організатори Фестивалю Писанок у Львові створять до Великодня величезну «Аеро-писанку», яка складатиметься з тисячі різнокольорових повітряних кульок та з 1 по 6 травня на площі перебуватиме на площі Ринок.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В часі Великодня Львів перетвориться на справжню писанкову столицю. Окрім 4-метрової Диво-писанки, 50 півметрових та  кількох метрових писанок,  писанкових дерев та квіткової клумби у формі писанки, спільно з компанією «Аеромаестро» ми створимо найбільшу в Україні Великодню Аеро-писанку. На металевий каркас висотою 2.50 метри та шириною 1.80 метри прикріпимо близько тисячі десятисантиметрових повітряних кульок. Для створення цього шедевру ми залучимо кращих аеродизайнерів. Результат буде вражаючий!» - сказав Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Крім того, на площі Ринок під час Фестивалю Писанок буде відкрито «Великодній писанковий ярмарок», «Великодню арт-майстерню» та «Галерею писанок», а також пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів та показ фільмів на великодню тематику.

Нагадаємо, також до фестивалю писанок проведуть конкурс на найсмачнішу паску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.