Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

zakarpattya.net.ua

Четвер, 11 квітня 2013, 12:43

У львівській міліції провели кадрові ротації

У львівській міліції відбулись кадрові ротації. Призначено першого заступника начальника ГУМВС України у Львівській області. 

 

Про це повідомила прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.   Наказом МВС України 29 березня на посаду першого начальника ГУ МВС України у Львівській області, начальника слідчого управління призначено  Кундика Василя Васильовича. Раніше Василь Васильович очолював відділ розслідувань загальнокримінальних злочинів слідчого управління ГУМВС України у Львівській області.    Начальником Червоноградського райвідділу міліції призначено Володимира Калиша, увільнивши його від посади заступника начальника районного відділу – начальника лінійного відділення в аеропорту «Львів» Залізничного РВ. Підполковник міліції Андрій Іванович Білас очолив Стрийський міський відділ, до цього він керував Миколаївським РВ. Ярослав Васильович Грицик – працюватиме начальником Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області. Керівником Турківського райвідділу міліції призначено Кумечка Андрія Олеговича, який очолював Стрийський МВ.    Підполковника міліції Ігоря Васильовича Підлужного призначено начальником Кам’янка-Буського РВ, який до цього очолював Пустомитівський районний відділ. Підполковника Антона Анатолійовича Тонконога начальником Сихівського райвідділу міліції, до цього часу він керував Сколівським РВ. А попереднього керівника Сихівського РВ Віталія Несторовича Фецинця призначено керівником Миколаївського районного відділу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.