Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

vidomosti-ua.com

Четвер, 11 квітня 2013, 13:38

Аграрний університет таки не будуть приєднувати до ветеринарного (постанова уряду)

Вчора Кабмін скасував розпорядження щодо реорганізації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. 

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства.

З цією ініціативою виступило Міністерство аграрної політики та продовольства, виконуючи доручення Президента України. Це дозволить зберегти університет як окрему юридичну особу, де здійснюється підготовка фахівців ветеринарного, біологічного та технологічного напрямків.

На початку поточного року Уряд видав розпорядження про реорганізацію Львівського ветуніверситету. Установа мала б приєднатися до Львівського НАУ та зберегти за собою статус відокремленого структурного підрозділу.

Проте, враховуючи рішення трудового колективу та студентства Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького та з метою збереження єдиного у Західному регіоні вищого навчального закладу, це розпорядження було скасоване.

Нагадаємо, раніше Янукович дав доручення скасувати об'єднання двох університетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.