Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Четвер, 11 квітня 2013, 14:13

У Самборі досі не вирішено проблему очисних споруд

У Самборі далі є актуальною проблема очисних споруд, через яку місто не може повноцінно розвиватися та вирішувати екологічні проблеми.

 

Про це повідомляє "Самбір (міський потрал)".

Водночас міський голова Самбора Тарас Копиляк провів чергову зустріч з представниками спільної українсько-чеської фірми ТзОВ «Антарес-Україна», пише портал. Було обговорено виконання поточного етапу робіт з підписаного проекту будівництва для міста сучасних очисних споруд.

Нагадаємо, що торік нова влада Самбора уклала відповідну угоду з іноземним інвестором на будівництво очисних споруд, загальна вартість яких 4.5 мільйона євро. Їх він споруджуватиме виключно за свої кошти. З цього приводу відбулися громадські слухання, угоду ратифікувала сесія міської ради, виділивши відповідну площу.

Наразі, наголошувалося на зустрічі в ратуші, триває виготовлення проектно-кошторисної документації. А із середини літа розпочнуться реальні землерийні роботи. Для їх виконання будуть найняті мешканці міста та навколишніх сіл – а це додаткові робочі місця.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.