Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

imageshack.us

Четвер, 11 квітня 2013, 17:19

Львівська міськрада просить президента перевірити правомірність приватизації універмагу "Львів"

Депутати Львівської міськради сьогодні ухвалили звернення до президента, голови Верховної Ради України, Генерального прокурора України, Голови Служби безпеки України, Міністра внутрішніх справ України з вимогою вияснити правомірність операцій з приміщенням на Шевській, 1, в яких розсташований універмаг "Львів". 

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Депутат Маркіян Лопачак у вистопі повідомив, що вартість одного квадратного метра в центрі Львова сьогодні становить від 3, 5 тис. грн. , а професійні учасники ринку нерухомості оцінюють один квадратний метр будівлі універмагу -  20-24 тис грн.

Відтак приміщення універмагу, площею 1850, 4 квадратних метрів повинно коштувати щонайменше 37 млн грн.

“Найбільше обурення у нас викликає той факт, що попередню оцінку нежитлових приміщень, яка становить 6 млн. 500 тис. грн без ПДВ, провів суб’єкт оціночної діяльності ПП “Львівська експертно-консультаційна служба”, директором якого є близький родич міського голови Львова - Сарахманевич А. П. Виконувача обов’язків начальника управління комунальної власності зобов’язали підписати договір купівлі-продажу нежитлових приміщень на вул. Шевській, 1, за яким цей майновий комплекс переходить у власність АТЗТ «Львівський універмаг «На ринку». Фактично ця крадіжка комунального майна отримала документальне оформлення”, – зазначив Маркіян Лопачак.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.