Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Четвер, 11 квітня 2013, 18:32

Сергій Бабкін обіцяє передати львів’янам на концерті всю любов, яку йому дає донька

У суботу, 13 квітня, у Театрі ім. Заньковецької харківський співак та актор Сергій Бабкін виступить з єдиним в західній Україні концертом на підтримку нового альбому.

 

Про це Варіантам повідомили організатори заходу.

Альбом «Сєргєвна» – уже 9 за рахунком і присвячений донці музиканта Василині.

«Я хочу, щоб люди не просто прийшли, послухали, отримали задоволення і пішли, а вийшли з залу з певними емоціями, винесли щось з собою», – розповів Сергій Бабкін.

«Музика і тексти - це щось таке, що ніби є, але насправді його немає. Як людська душа. Вона є, але ти не можеш до неї доторкнутися, погладити її. І оце поєднання душі, музики і текстів для мене найважливіше», - зазначає Сергій.

Під час концерту Бабкін виконає 19 нових пісень, серед яких ті, що не увійшли до фінальної версії нової платівки. Крім того, Сергій зіграє на різних інструментах – спочатку на флейті, потім на ударних та гітарі. 

Львівський концерт буде єдиним на теренах Західної України. Згодом концерти відбудуться також в Києві, Одесі та Харкові.

Початок о 19.00. Квитки в касах театру та у маг. "Наш Формат" (вул. Братів Рогатинців, 24. тел. 236-70-69).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.