Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ЗМІ

kafanews.com

П'ятниця, 12 квітня 2013, 10:29

Львівська облрада виділила гроші своїй газеті та ТБ лише на півроку

Депутати Львівської облради 11 квітня затвердили на півроку видатки за Програмою сприяння розвитку інформаційного простору та громадського суспільства на 2013-2016 рр. і ухвалили повторно повернутися до розгляду програми в цілому на наступному пленарному засіданні.

Про це Варіанти повідомив депутат Львівської облради Олесь Старовойт.

Старовойт пояснив, що, на думку депутатів, ця програма працювала неефективно минулоріч. Отож необхідно повністю змінити її концепцію й підходи до фінансування.

Депутати також розкритикували Програму розвитку кінематографії на 2013 рік. Однак, як і у випадку з Програмою розвитку інформаційного простору, затвердити видатки по ній на півроку.

«Депутати змушені були так вчинити, бо без затвердження видатків працівники відповідних комунальних структур не отримуватимуть зарплату», - пояснив Олесь Старовойт.

Нагадаємо, у 2013 році Львівська облрада та Львівська ОДА, за підрахунками Варіантів, планували витратити 11 млн. 219 тис. грн. на засоби масової інформації, з них Львівській ОДА перепаде лише 22%.  Про це сказано у проекті Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 – 2016 рокі. Загалом депутатам пропонувалося  затвердити бюджет програми на 2013 рік в сумі 12 млн. 800 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.