Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

lviv-online.com

П'ятниця, 12 квітня 2013, 10:44

11-й фестиваль "Флюгери Львова" буде не тільки етно-джазовими

Щорічний фестиваль "Флюгери Львова" триватиме цього року з 9 по 12 травня і збере не тільки любителів джазу та етно-музики, а й рок-музики.

"Флюгери Львова" розпочали співпрацю із Міжнародним фестивалем ROCK NOC? (м. Зелена Гура, Польща)та забезпечують відбір українських рок-гуртів для участі у його фіналі.

Головна нагорода Фестивалю ROCK NOC? становить 10 000 польських злотих, можливість зіграти на Фестивалі Przystanek Woodstock та професійний запис альбому.

З львівських рок-гуртів на Флюгерах виступить гурт «Фіолет» з Луцька, «Абу-Касимові Капці», «Viter», «Hairy Viper» з Києва та львівські трешери «D. Hate».

Окрім цього, під час цьогорічного фестивалю, впродовж 4 днів у внутрішньому дворику Ратуші виступить понад 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Словаччини, Угорщини та Казахстану.

Відбудеться у межах фестивалю також і Прокидання з Гич Оркестром. Організатори обіцяють влаштувати ранковий карнавал.

Серед інших запрошених виконавців – Zapaska, Джалапіта, Йорий Клоц, гурт зі Словаччини Longital, українсько-казахський проект Triangular Matrix & Nazgulya Shukaeva, польський гурт Dwooto, проект Дани Винницької та Кароліни Беімчік Babooshki, Marinita Trio, гурт ShockolaD та багато інших.

Також вперше за всю історію Флюгери Львова будуть платними. У день фестивалю на вході до дворика Ратуші квиток коштуватиме 60 грн.

При попередньому продажі, квиток на один день фестивалю чи на «Прокидання» коштуватиме 30 грн., при попередньому продажі, абонент на всі чотири дні фестивалю та на «Прокидання» (5 концертів) коштуватиме 120 грн.

Довідка:

Міжнародний етно-джазовий фестиваль Флюгери Львова за десять років свого існування став музичною візитівкою Львова та його найпопулярнішім весняним фестивалем.

Флюгери Львова проводяться на початку травня у самому серці Львова – ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші.

Щороку Флюгери збирають кілька тисяч відвідувачів. Флюгери Львова – це свято, на якому люди танцюють під джаз, яке може з самого ранку зібрати сотні слухачів, свято, що дарує радість і затишок всім, хто цінує якісну музику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.