Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 12 квітня 2013, 15:28

Жінка перевозила дитину через кордон з підробленими документами

Прикордонники затримали 41-річну жінку, яка намагалася перевезти через пункт пропуску "Шегині" з підробленою заявою від батьків на виїзд за кордон.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Але, як з’ясували прикордонники відділу, батько на момент підписання згоди знаходився за кордоном і в Україну не повертався.

Потім мешканка Черкащини зізналася, що нібито їхала до свого чоловіка, який вже тривалий час працює в Чехії. А згоду отримала у знайомого  приватного нотаріуса. По даному факту  прикордонники поінформували представників МВС.

“Варто зауважити, що з початку року це вже четвертий випадок виявлення  прикордонниками Мостиського загону підробленої  нотаріально посвідченої згоди одного з батьків. Як повідомлялось раніше, в пункті пропуску «Краківець» 22 березня батько віз двох дітей за кордон по підробленим документам, а 5 квітня підроблені дорученнями на своїх дітей правоохоронці загону виявили у двох  громадянок України”, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.