Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

tsn.ua

П'ятниця, 12 квітня 2013, 14:54

У Львові проведуть Олімпійську зустріч з найкращим стрільцем світу

Олімпійська зустріч із найкращим стрільцем України та світу, Олімпійським чемпіоном з кульової стрільби на Олімпійських іграх у Пекіні 2008 року Олександром Петрівим відбудеться у Львові у неділю, 14 квітня, у Музеї олімпійської слави на території ТВК «Південний» (прохід між торговими центрами «Новинка» та «Калина», ІІ поверх). Участь молоді, дітей та дорослих в «Олімпійських зустрічах» є безкоштовною.

 

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

Зустріч з відомим спортсменом проходитиме у форматі його діалогу з молоддю та львів’янами, які цікавляться спортом. Для дітей - це можливість на власні очі побачити і порозмовляти зі справжньою легендою світового спорту, почути історію успіху Олександра Петріва та його поради для власної самореалізації.

Під час Олімпійської зустрічі найкращий стрілець світу не тільки розповість присутнім власну життєву історію про досягнення спортивної мети, але й згадає власні поразки та перемоги, перепони на шляху до спортивної слави, дасть поради про те, як потрібно працювати над собою, аби досягти бажаного. Гість також відповість на запитання присутніх, а опісля проведе автографсесію і фотосесію із учасниками зустрічі.

Раніше у рамках «Олімпійських зустрічей» львів’яни зустрілися із олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Богданом Макуцом. Попереду зустрічі з найсильнішими людьми світу Василем Вірастюком та Сергієм Конюшком, а також відомим боксером-олімпійцем Андрієм Котельником.

Нагадаємо, соціальний проект «Олімпійські зустрічі» стартував на «Південному» наприкінці березня за підтримки Відділення національного олімпійського комітету у Львівській області та інформаційної підтримки телеканалу ZIK. Мета проекту – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів та Україну у світі; допомога молодим людям у самореалізації та досягненні власної мети. Захід проходить за сприяння Петра Писарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.