Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

zerna.at.ua/

Неділя, 14 квітня 2013, 16:08

Вступний семінар «Електронне урядування. Досвід Польщі та України» відбувся у Львові

11-12 квітня у Львові відбувся вступний дводенний семінар «Електронне урядування. Досвід Польщі та України».

Про це Варіанти повідомили організатори заходу. 

У роботі семінару  взяли участь більше 50 представників бібліотек, неурядових організацій, органів місцевої влади Львівщини та експерти організацій «Forum Lubelskich Organizacji Pozarz?dowych», «Stowarzyszenie Centrum Wsp??pracy Polska-Wsch?d» з Любліна,  ГО „Європейський діалог”, Регіонального тренінгового центру Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Важливо зазначити, що семінар відбувся за підтримки двох проектів - проекту «Громадські інформаційні центри у Львівський області», який спів фінансується Міністерством закордонних справ Польщі по програмі «Підтримка демократії» та проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування», що співфінансується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів - виконавцем проекту міжнародної технічної допомоги «Глобальні Бібліотеки «Бібліоміст-Україна».

Ключовим результатом семінару можна вважати висновок учасників: «Забезпечення рівного доступу громадян до інформаційних послуг, в першу чергу -  до гарантованих державою адміністративних послуг  через створення мережі «громадських інформаційних центрів» має всі передумови для успіху, оскільки в Україні наявний достатній потенціал місцевих неурядових організацій, бібліотек в даній сфері та розуміння потреби в кооперації органів місцевої влади.

Наступним кроком в діяльностях проектів стане продовження навчальних тренінгів з електронного урядування для широкого цільових аудиторій, проведення діагностики ситуації в районах щодо розвитку системи надання адміністративних послуг громадянам та підготовки до навчального візиту учасників до Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.