Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

polinst.kiev.ua

Понеділок, 15 квітня 2013, 11:59

Про «Листи до Землян» Влодка Кауфмана та львівське мистецтво 1993 року говоритимуть в арт-клубу ТАМ

Сьогодні, 15 квітня під час засідання клубу ТАМ у кав'ярні Новий Ноїв Ковчег відбудеться обговорення про культовий твір Влодка Кауфмана Листи до Землян.

Також у межах засідання ТАМу відбудеться традиційний огляд найцікавіших мистецьких подій місяця від Біби Шульца та розмова про львівське мистецтво 1993 року.

Довідка:

Клуб ТАМ – це неформальні зустрічі і розмови про мистецтво. Відбувається за підтримки МО Дзиґа та Центру міської історії Центрально-Східної Європи. Зустрічі відбуваються кожного другого понеділка місяця. Координатор проекту Богдан Шумилович та Влодко Кауфман.

Кауфман – Рибокур. Народився 1957 року, м.Караганда. 1974-1978 – навчався в училищі прикладного та декоративного мистецтва ім. Івана Труша, 1978-1980 – навчання в Політехнічному інституті у Львові (спеціальність архітектура), 1989-1993 – член мистецького товариства «Шлях», 1993 – співзасновник Мистецького Об'єднання «Дзиґа», 2007 – співзасновник «Інституту Актуального Мистецтва».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.