Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

ridna.ua

Понеділок, 15 квітня 2013, 14:59

Бібліотеки Львова прийматимуть літературний марафон

Сьомий рік поспіль у Львові проводять літературний марафон «Час читати». З 16 квітня по 18 травня у сімнадцятьох бібліотеках Львова відбудеться понад 30 подій: зустрічі з письменниками, дискусії тощо. 

 

Про це Варіантам повідомили організатори "Форуму видавців".

Літературний марафон – щорічна подія, яка знайомить львівських школярів з сучасним українським і світовим літературним процесом. У попередні роки акція проводилася у школах. Тепер марафон дещо змінює формат – організатори вирішили запросити школярів Львова до бібліотек, де відбудуться не тільки зустрічі, а й тематичні книжкові свята, які бібліотекарі підготували для дітей різного шкільного віку.

Участь у марафоні беруть автори, перекладачі, видавці. Серед письменників, які зголосились стати літературними марафонцями – Галина Вдовиченко, Оксана Думанська, Юрій Кучерявий, Тимофій Гаврилів, Катерина Онищук, Микола Шпаковський, Мар’яна Савка та багато інших.
 
Літературний марафон відбувається в межах Дитячого фестивалю у Львові.
 
Організаторми є ГО «Форум видавців», ЦБС для дітей м. Львова, Львівська обласна бібліотека для дітей, Управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР та Управління культури Департаменту гуманітарної політики ЛМР

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.