Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Понеділок, 15 квітня 2013, 15:30

Садовий ініціює створення Ради стратегічних підприємств Львова

У Львові створять Раду стратегічних підприємств міста Львова, яку очолить Степан Пакіж.

Про це розповів мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

Метою роботи Ради буде покращення надання послуг мешканцям міста великими стратегічними підприємства Львова. 

«Я мав домовленості з колективом «Львівводоканалу», що керівник буде з середини колективу. Пан Вольський останній час працює головним інженером на підприємстві, має повагу і пошану, знає, що таке технічна складова, тому що працював і в системі водопостачання і в системі газопостачання, має хорошу і технічну, і економічну освіту. Тому я і погодився з думкою департаменту житлового господарства стосовно укладання з ним контракту і представив його колективові в п’ятницю як нового керівника «Львівводоканалу». Людина є фахівець і колектив сприйняв це достатньо позитивно. Люди хотіли мати керівника на всі сто відсотків, тому що пан Пакіж брав на себе дуже велику відповідальність, бо це достатньо складно одночасно керувати двома підприємствами.

Хоча йому не стане легше. Тому що як радник міського голови, він буде мені помагати в координації всіх наших стратегічних підприємств. Я планую підписати розпорядження про створення Ради стратегічних підприємств міста Львова, щоб вони рухались вперед для більш високого рівня надання послуг нашим мешканцям. Це стосується і води, і тепла, і транспорту, і освітлення. Це дуже серйозний блок питань», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.