Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

zrobysama.com.ua

Вівторок, 16 квітня 2013, 16:07

До дня матері у Львові видали унікальну листівку

У другу неділю травня українці святкуватимуть День матері. Щоб підтримати якомога більше матерів цього дня, «Львівська газета», ГО «Самопоміч» та видавництво «Фаріон» організували благодійну акцію зі збору коштів для підтримки Львівського геріатричного центру. 3 тисячі листівок з привітаннями -- це символічний лот, гроші виручені з продажу якого буде витрачено на подарунки одиноким матерям з центру для людей похилого віку.

 

"У нашому центрі живе 365 людей, з них понад 200 жінок. Кожен приходить сюди через різні життєві обставини, у когось є родичі, у когось їх немає. Проблеми зі здоров'ям, відсутність підтримки - це складне випробування, - розповідає Михайло Сенкевич, директор Львівського геріатричного центру. - Кожен вияв турботи важливий для таких людей. Тому така акція -- чудова підтримка для мешканців нашого пансіонату. Держава не приділяє достатньо уваги незахищеним верствам населення, отож ми вдячні людям, які небайдужі".

За словами Оксани Кристиняк, арт-директора «Львівської газети», придбати листівку можна в кіосках преси, у книгарнях НТШ, магазинах «Ноти», «Свічадо», у волонтерів «Самопомочі» та в редакції «Львівської газети» (пл. Соборна, 12/3). Також можна замовити листівку за телефонами: 297-52-03, 297-10-00. Розповсюдження триватиме до кінця квітня.

Нині Львівський геріатричний центр має ще одну мету: привернути увагу громадськості та владу до реконструкції одно з корпусів. Для цього слід  знайти 2,5 млн. грн. Тут планують розмістити сучасні кімнати для людей похилого віку. Звісно, коштів, зібраних під час акції, не вистачить для такого масштабного кроку, але в центрі сподіваються, що це  допоможе привернути увагу до установи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.