Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

batkivshchyna.lviv.ua

Вівторок, 16 квітня 2013, 16:27

Нардепу Ілику закинули некомпетентність

Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради Михайло Задорожний звинуватив у некомпетентності народного депутата від ВО "Батьківщина" Романа Ілика, через перекладання останнім своїх обов’язків щодо вирішення питань ремонту доріг на депутатів облради.

Про це Задорожний заявив сьогодні, 16 квітня, під час засідання профільної постійної комісії, інформує кореспондент Варіантів.

Задорожний зазначив, що на адресу постійної комісії надійшло три звернення від Романа Ілика, в яких той просить вирішити низку питань з ремонтом доріг в селах області.

Зокрема, одне з питань стосується включення до державного плану фінансування ремонту аварійної дороги загального користування Дрогобич-Волоща-Комарно-Львів.

За словами Задорожного, це і два інших питань не перебувають в компетенції обласної ради і Ілик мав би сам, як народний депутат, звертатись до відповідних інстанцій, зокрема, Укравтодору.

"Складається враження, що наші народні депутати йдуть або шляхом найменшого спротиву, перекладаючи питання на депутатів з меншими повноваженнями, або ж це просто прояв некомпетентності", - заявив Задорожний.

Нагадаємо, Роман Ілик та Михайло Задорожний були суперниками на минулорічних виборах до парламенту у в.о. №121 на Львівщині. 

 




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.