Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

loda.gov.ua

Середа, 17 квітня 2013, 10:14

У Львові відкрилася виставка, присвячена пам'яті Возницького

У Львові відкрилася виставка “Французька графіка у збірці Львівської національної галереї мистецтв”, присвячена пам’яті Б. Г. Возницького.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«На цій виставці представлено   42  твори французьких митців XVІІ – початку ХХ століття. Серед них праці відомих художників Франсуа Буше, Лорана Карса, Едма Бушердона та інших. Ці картини   представлені  невипадково, адже  Борис Возницький був закоханий у Францію, зокрема у Париж», – зазначила Лариса Разінкова-Возницька.

Возницька також розповіла, що дана виставка організована за підтримки Посольства Франції в Україні, ГО «Альянс Франсез у Львові» та Французького культурного центру м Києва.

Крім цього, виставку відвідав голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, який вручив Возницькій Наказ Міністерства культури України про перейменування Львівської національної галереї мистецтв.

Нагадаємо, 12 квітня Мінкультури видало наказ про присвоєння Львівській галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.