Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

kadrovik.ua

Середа, 17 квітня 2013, 10:25

Працівники "Укрнафти" скаржаться Львівській облраді на масові звільнення

Профспілковий комітет Прикарпатського управління бурових робіт ПАТ "Укрнафта" звернувся до голів Львівської ОДА та облради з проханням захистити працівників від масових звільнень.

Це звернення розглядалось на засіданні постійної комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської облради вчора, 16 квітня, інформує кореспондент Варіантів.

Працівники ПАТ "Украфта" просять не допустити "незаконних масових вивільнень працівників Прикарпатського УБР ПАТ "Укрнафта", які, на їхню думку, відбулися з порушенням галузевої угоди, колективного договору, норм КЗпП України в галузі нормування праці та рішення Загальних зборів акціонерів ПАТ "Укрнафта" від 26.01.10

Також буровики просять зупинити процес ліквідації Надвірнянської експедиції Прикарпатського УБР ПАТ “Укрнафта” всупереч Статуту Товариства та "Положення про Прикарпатське управління бурових робіт".

За інформацією профспілкового комітету, в грудні минулого року профспілковий комітет Прикарпатського УБР отримав подання адміністрації “Укрнафти”, згідно з яким вимагається скорочення 30% працівників Прикарпатського УБР ПАТ "Укрнафта".

При цьому, як зазначається в повідомленні, профспілковий комітет ПАТ "Укрнафта" із цим поданням не погодився.

Комісія рекомендувала підписантам звернутись з цим питанням до суду. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.