Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

skyscrapercity.com

Середа, 17 квітня 2013, 12:51

Велодоріжки на Липинського та Стрийській-Науковій збудують до липня

У Львові є 15 кілометрів велодоріжок, а після закінчення робіт на вул. Стрийській-Науковій та Липинського ця цифра подвоїться. Завершити роботи вдастся до початку липня.

 

Про це розповів радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід, передає прес-служба Львівської міськради.

Також за кошти міського бюджету розвитку у Львові цього року планують закінчити велодоріжку на вул. Шевченка (в Рясне-1), та збудувати першу радіальну велодоріжку на вул. Костя Левицького.

«Ще один проект – співпраця з ЄБРР. Під час реконструкції вулиць за лініями трамвайних маршрутів №2 та №6 будуть укладати велодоріжки, а це вул. Коперника та нижня частина вул. Городоцької. Також велошлях із найбільшого спального району – Сихова – прокладуть разом із трамвайною колією на вул. Стуса», - зазначив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, у рамках українсько-німецького співробітництва у Львові облаштують 11 кілометрів велодоріжок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.