Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

ТаРута

Середа, 17 квітня 2013, 17:19

Київський гурт ТаРута приїде до Львова з новим альбомом EthnoLab

У п'ятницю, 26 квітня world music гурт ТаРута з Києва презентує новий альбом EthnoLab разом зі своїми друзями: режисером Тарасом Химичем, лідером Ot Vinta Юрком Журавлем та піаністом Романом Колядою.

EthnoLab ? новий альбом, результат захопливого експерименту зі стилями: рок, диско, ф'южн та народні мелодії, етно-панк і етно-даб, класичне українське жіноче багатоголосся, акустична гітара, сопілка і ксилофон.

До роботи над альбомом долучився піаніст-віртуоз Роман Коляда. Першим результатом «осучаснення» стала пісня Бором-Бором, на яку кінорежисер Тарас Химич відзняв відео у Карпатах.

Лідер гурту Ot Vinta Юрко Журавель, знаний як художник-ілюстратор, намалював до кліпу казкову графіку.

Концерт відбудеться у арт-кав'ярні Квартира 35. Початок о 20.00

Довідка:

Гурт було засновано співаками етно-ватаги Гуртоправці Євгеном «Їжаком» та Оленою Романенко у 2008 році. Колектив двічі ставав лауреатом національного фестивалю Червона Рута, виступав на українських фестивалях Країна Мрій, Трипільське коло, Рожаниця, Славське-рок. 

Перший альбом групи вийшов у 2010 році і називався Народжені в ЛЮБОВІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.