Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

vkurse.ua

Четвер, 18 квітня 2013, 14:08

Мешканці Львівщини сплатили 126 тис. грн. податку на нерухомість у 2013 році

Мешканці Львівської області перерахували до Держбюджету 126 тис. грн. податку на нерухомість за перший квартал 2013 року.

Про це сьогодні, 18 квітня, на прес-конференції повідомив голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук, інформує кореспондент Варіантів

Він уточнив, що йдеться лише про юридичних осіб. Загалом же у 2013 році юридичні особи мають поповнити бюджет на суму 650 тис. грн. за рахунок податку на нерухомість.

Окрім цього, за словами Пекарчука, 15 квітня цього року була закінчена робота з нарахування податку з нерухомості для фізичних осіб.

"До 1 липня ми повинні розіслати повідомлення для кожної фізичної особи, яка має сплачувати податок на нерухомість, маємо розрахувати суму податку", - сказав голова ДПС.

Нагадаємо, З 1 січня набрала чинності стаття 256 Податкового кодексу України, згідно з якою вводитися податок на нерухоме майно окремо від земельної ділянки.

Податок сплачується один раз на рік.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.