Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

dt.ua

Четвер, 18 квітня 2013, 14:29

47 кримінальних правопорушень зареєструвала податкова міліція Львівщини з початку року

Протягомо  січня-березня 2013 року Управління податкової міліції ДПС у Львівській області зареєструвало 47 кримінальних правопорушень, в тому числі 37 тяжких та особливо тяжких.

 Про це сьогодні, 18 квітня, під час прес-конференції повідомив голова ДПС У Львівській Області Віталій Пекарчук, інформує кореспондент Варіантів.

Він додав, що за 10 кримінальними правопорушеннями були скеровані провадження до суду. За ними відшкодували 6,5 млн. грн.

За словами Пекарчука, внаслідок перевірок підприємств, які скористалися послугами "конвертаційних центрів" (угруповань, що допомагають ухилитись від сплати податків), донараховано 611,5 тис. грн., стягнуто 402,9 тис.грн та зареєстровано 9 кримінальних правопорушень.

Також з початку року зареєстровано 2 кримінальні правопорушення в діяльності підприємств, які використовують електронні платіжні системи, встановлена сума збитків становить 4,7 млн.грн., з них відшкодовано 500 тис. грн.

7 кримінальних проваджень зареєстровано у сфері державних закупівель - сума встановлених збитків складає 19 мільйонів гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.