Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mandrivnik.blox.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 13:39

У Сумах розпочалися Дні Львова

Від сьогодні до 22 квітня у Сумах тримаватимуть Дні Львова, які включають в себе низку заходів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

У  програмі передбачена  зустрічі зі студентами, туристичними компаніями, передача книжок школярам, вуличні забави – вистава Львівського театру «Воскресіння», львівський ярмарок,  а ще дегустація та продаж львівської кави, шоколадний фейс-арт та розповсюдження ексклюзивних листівок «Зустрінемось у Львові».  

Протягом чотирьох днів, з 19 до 22 квітня на головній площі Сум триватиме справжнє львівське свято. На Львівському ярмарку, що супроводжуватиметься колоритною львівською музикою, сумчани  матимуть можливість скуштувати шоколад, тістечка, запашну львівську каву від львівських кав’ярень, а також придбати різноманітні великодні вироби та львівські сувеніри.

Окрім того, місцеві жителі матимуть нагоду Окрім того, місцеві жителі матимуть нагоду познайомитися із неперевершеним смаком Львова від «Світу кави», взяти участь у акції «Знайди свою каву у «Золотому дукаті», а також отримати ексклюзивну листівку «Зустрінемось у Львові».

У Самах покажуть вуличну вечірню  вистава «Глорія» Львівського театру «Воскресіння» та відкриють виставки робіт львівських митців у муніципальній  галереї.

«Мета проекту  – промоція Львова в українських  містах. Ми показуємо наше місто  яким воно є насправді: місто настрою, затишку, місто, де бережуть українські традиції, дбають про культурні та духовні цінності. І безперечно місто подій та архітектури. Їздимо містами, щоб запросити мешканців приїхати до Львова. Тому чекаємо велику кількість туристів з Вашого міста у Львові», - зауважила керівник відділу промоції міста ЛМР Галина Малець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.