Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

zik.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 16:14

Цими вихідними ВК «Барком» зіграє останні матчі Чемпіонату України з волейболу

20-21 квітня львівський волейбольний клуб «Барком» проведе завершальні ігри Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги.  

 

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком".

По завершенню гри 21 квітня, за участю  першого віце-президента Федерації волейболу України Олександра Бібера, представників області та президента ВК «Барком» Олега Барана  відбудеться офіційне нагородження волейболістів медалями. 

У рамках 16 туру змагань, львівські волейболісти зіграють вдома із ВК «ДЮСШ-ШВСМ" з міста Чернігів. За результатами матчів визначиться місце, яке посяде ВК «Барком» у Чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги.  Наразі львів’яни другі у турнірній таблиці. Як кажуть тренери «Баркому», таких показників волейбольна команда зі Львова досягнула вперше за два останніх десятиріччя.

Довідка. Матчі між ВК «Барком» та ВК  «ДЮСШ-ШВСМ"  місто Чернігів відбудуться: 20 квітня о 17.00, 21 квітня – о 12.00. У приміщенні спортивного комплексу  «Грація» (ТВК «Південний», Щирецька, 36). Команда закликає усіх львів’ян прийти та підтримати волейболістів. Вхід на матчі – безкоштовний. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.