Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

wikimedia.org

П'ятниця, 19 квітня 2013, 18:23

Рава-Руська міськрада розробляє власний проект оптимізації роботи лікарні

У Рава-Руській міськраді розробили проект щодо оптимізації роботи лікарні у місті, аби уникнути ліквідації пральні та бухгалтерії цієї лікарні.

 

Про це в коментарі Варіантам повідомила мер Рави-Руської Ірина Верещук.

Таким чином, у міськраді вирішили скоротити кількість працівників лікарні - від 5-ти до 3-х працівників. Таке скорочення, за словами Верещук, дозволить отримати 50 тисяч гривень в рік і за ці кошти відбудеться модернізація лікарні. Щоправда, для цієї модернізації потрібно лише 20 тисяч гривень.

На думку мера Рави-Руської, перенесення підрозділів лікарні чи централізація є неприпустимими.

Як зазначила Ірина Верещук, засідання сесії міськради, незважаючи на всю його важливість, проігнорував голова Жовківської Райдержадміністрації, який просто не з'явився.

Нагадаємо, на початку квітня Рава-Руська міськрада ухвалила звернення до Президента, прем'єр-міністра, міністра охорони здоров'я тощо з проханням зупинити ліквідацію пральні та бухгалтерії Рава-Руської лікарні.

Головний лікар Жовківської ЦРЛ Ігор Шевців у коментарі Варіантам запевняв, що працівників пральні та бухгалтерії, котрі в процесі оптимізації можуть потрапити під скорочення, ніхто без роботи не залишить, їх обов’язково працевлаштують. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.