Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

credo-ua.org

Понеділок, 22 квітня 2013, 10:42

Облрада виселила депутатів-"свободівців", які заборгували за оренду

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради у судовому порядку виселила з орендованого приміщення та стягнула з громадської організації “Фонд допомоги одиноким людям” 4,8 тис. грн заборгованості.

 

Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Засновниками ГО “Фонд допомоги одиноким людям” є три депутати Львівської міської ради від ВО “Свобода”: Ярослав Тістик, Ігор Сільвестер та Іван Гринда.

Громадська організація орендувала приміщення площею 19,2 кв. м на вулиці Винниченка, 8. Договір уклали ще у 2008 році. Однак станом на серпень 2012 року виникла заборгованість у розмірі 2,3 тис. грн. У вересні облрада надіслала претензію про дострокове розірвання договору оренди, однак “Фонд допомоги одиноким людям” не відповідав. Станом на 1 квітня 2013 року заборгованість сягнула 4,8 тис. грн. Окрім боргу, ГО має сплатити понад 4 тис. грн судового збору.

Джерело: "Наші Гроші. Львів"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.