Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.charliebravo.de

П'ятниця, 11 травня 2012, 13:50

EuroLOT відкриває нові маршрути зі Львова до Польщі

EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot) відкриє нові маршрути зі Львова до Кракова і Вроцлава. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Перші рейси відбудуться вже 16 травня.

Рейси, що сполучатимуть з Краковом, будуть чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава літатимуть щосереди та щонеділі.

«Вже 16 травня о 12.30 до Львова прибуде літак з Кракова, а о 13.00 вилетить літак зі Львова до Вроцлава», – поінформувала Галина Винарчик, співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Подорож зі Львова до Вроцлава займе трохи менше двох годин.

«Нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава будуть з'єднувати найкрасивіші міста у тій частині Європи. Ми радіємо, що можемо запропонувати польським та українським туристам подорожування у комфортних умовах», – повідомив Маріуш Домбровський, Президент EuroLOT SA.

Польські лінії заохочують мандрівників привабливими цінами на квитки – найдешевший коштує 48 євро. Діти у віці до двох років літатимуть безкоштовно, а молоді люди до 18 років отримають знижки 50%. Перевізник не бере додаткову плату за багаж, кожен пасажир може привезти валізу вагою до 20 кг і 6-кілограмовий багаж ручної поклажі.

«Наші ціни не приховують додаткових витрат. Пропозиція Eurolot відрізняються від пропонованих дешевих ліній тим, що ми пропонуємо поєднання атракційних цін і подорожування в хорошому стилі», – наголосив Маріуш Домбровський.

В цьому сезоні лінії відкриють аж 15 нових напрямків, 12 з яких – за кордон, зокрема, до Німеччини, Італії та Хорватії.

У травні до флоту лінії долучили нові турбогвинтові Bombardiery Q400NextGen (Next Generation), найновіший пасажирський варіант, який пропонує канадський виробник.

«Покупка бомбардирів означає зовсім новий комфорт польоту. Це літаки швидкі, тихі і комфортні. Завдяки цій інвестиції, у нас найсучасніший флот в Європі», – зазначив Маріуш Домбровський.

EuroLOT – це одна з компаній, яка найбільш динамічно розвивається в Центральній Європі. Компанія була заснована в 1996 році, а роком пізніше відкрито перший постійний зв'язок між великими регіональними аеропортами в Польщі. Зараз перевізник виконує більше 27000 рейсів в рік, перевозячи близько одного мільйона пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.