Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

lviv.relax.com.ua

Понеділок, 22 квітня 2013, 18:10

Програму культурної спадщини Львівщини затверджуватимуть на три, а не на 7 років

Програму розбудови сфери охорони культурної спадщини Львівської області скоротять з 7 до 3 років. 

Цю пропозицію, озвучену начальником управління культурної спадщини Львівської ОДА Валерієм Потюком, сьогодні, 22 квітня, підтримала комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів

Потюк наголосив, що програма щодо сфери культурної спадщини Львівщини потребує серйозних доопрацювань, відтак за три роки її можна буде переформатувати. 

Він зазначив, що у 2013 році на реалізацію програми Львівська ОДА просить виділити 2 млн 500 тис. грн, у 2014 році - 4 млн. грн, а у 2015 році - 5,5 млн. грн.

Утім, як наголосив Потюк, цього фінансування недостатньо, оскільки воно навіть не дає можливості виготовити проектно-кошторисну документацію на об'єкти. 

Відтак програму мають розглянути на найближчому пленарному засіданні сесії Львівської облради, яке відбудеться у четвер, 25 квітня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.