Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Понеділок, 22 квітня 2013, 18:20

Мобільний звя'зок основних операторів подорожчав

Найближчим часом українцям за мобільний зв'язок доведеться платити більше, оскільки усі оператори-монополісти піднімають ціну за послуги.

 

Про це повідомляє ТВі з посиланням на газету "Капітал".

Нові тарифи компанії "Київстар" почнуть діяти уже з 24 квітня. У базовому тарифі за передоплатою "Країна Київстар" вводять абонплату на рівні 1,1 грн на день замість теперішньої гривні на день в популярному тарифі "Супер Київстар". Але якщо швидше абонплата дозволяла безкоштовно говорити всередині мережі 70 хвилин, то з 24 квітня виговорювати можна буде 150 хвилин. Формально вартість хвилини знижується. Утім, за даними "Київстару" за останній квартал попереднього року, клієнти фірми в середньому виговорюють на місяць 498 хвилин, тобто приблизно 16 хвилин щоденно. Для таких абонентів ціни на послуги "Київстару" збільшаться на 10-68%.

У базовому тарифі "Астеліту" "Вільний life :)" у березні дзвінки на телефони інших операторів збільшилися від 0,39 грн до 0,49 грн за хвилину. І якщо вчасно не поповняти рахунок, то стільки ж буде коштувати зв'язок всередині мережі. При цьому в іншому тарифі life :) "Божевільний день" абонплата збільшилася на 18% – до 1,5 грн щоденно.

Компанія "МТС-Україна" теж змінила тарифи (за словаси оператора, це "корекція тарифів"). Таким чином, у тарифі "МТС Перший" запроваджено абонплату 0,5 грн щоденно, пакет внутрішньомережевих хвилин в послузі "Супер" подорожчав удвічі. Крім цього, із 19 квітня фірма підняла ціну за активації послуги "Супер" від 5 до 8-12 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.