Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

Вівторок, 23 квітня 2013, 15:33

Регіонали Львова з нагоди Дня довкілля провели толоку у парку "Високий замок"

Члени Львівської міської організації Партії регіонів взяли активну участь у Всеукраїнській толоці з нагоди Дня довкілля, який відбувся 20 квітня. Зокрема, близько сотні членів Львівської міської організації Партії регіонів долучилися до прибирання парку «Високий замок» у Львові.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації Партії Регіонів.

«Сьогодні такі акції відбуваються по всій Україні. Ми намагаємося прибрати та зробити ошатними наші рідні міста до великого свята Христового Воскресіння. У Львові Партія регіонів прибирає парк «Високий замок», а також по одному великому парку у кожному з районів нашого міста. Крім того, активно долучаються до толоки партійні осередки, які розташовані у районах області», - наголосив перший заступник Голови ЛОО Партії регіонів Віктор Рогов.

Відтак, після парку «Високий замок», члени Партії регіонів прибирали парки у всіх районах Львова, а також територію біля Пам’ятника загиблим воїнам в м. Винники.

Заходи із благоустрою населених пунктів, до яких долучилися члени Партії регіонів, також відбулися у більшості міст та містечок Львівщини.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.