Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vkurse.ua

Вівторок, 23 квітня 2013, 17:20

На Львівщині меншає кількість зареєстрованих безробітних

Кількість зареєстрованих безробітних на кінець березня 2013 року становила 29 тис. осіб, тобто в порівнянні з попереднім місяцем вона зменшилася на 0,8%.

 

Про це Варіанти повідомили у головному управлінні статистики у Львівській області.

Серед безробітних налічується 54,1% жінок та 49,9% молодих людей у віці до 35 років.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець березня 2013р. становив 1,8% населення працездатного віку, у сільській місцевості – 1,9%, у міських поселеннях – 1,8%.

За професійними групами безробітні розподілялись так: 16,8% працівники сфери торгівлі та послуг; 15,1% - кваліфіковані робітники з інструментом; 13,0% - законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери (управителі); 12,8% - робітники з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання
устаткування та машин; 12,6% - фахівці; 10,9% - найпростіші професії; 10,6% - професіонали; 6,3% - технічні службовці; 1,9% - кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.