Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kolomyya.org

Середа, 24 квітня 2013, 09:49

У Львові вперше в Україні розпочалося слухання справи судом присяжних

Уперше в Україні у Личаківському районному суді Львова здійснюється розгляд кримінального провадження судом присяжних в складі двох професійних суддів та трьох присяжних стосовно громадянина Марокко, якого звинувачують у вбивстві відомого лікаря-травматолога.

 

Про це інформує прес-служба Державної судової адміністрації України.

Вперше в Україні в Личаківському районному суді м. Львова здійснюється розгляд кримінального провадження судом присяжних у складі двох професійних суддів та трьох присяжних відносно обвинуваченого – громадянина Марокко, який звинувачується у вбивстві відомого лікаря-травматолога.

З метою забезпечення відбору присяжних, відповідно до вимог КПК України та Положення про автоматизовану систему документообігу, затвердженого рішенням Ради суддів України від 26.11.2010р. № 30 із відповідними змінами та доповненнями, із списку присяжних, який було затверджено Ухвалою Львівської міської ради в кількості тридцяти осіб для Личаківського районного суду м. Львова, в автоматичному режимі визначено сімох присяжних.

В ході судового засідання, після вирішення питання про відвід присяжних, за допомогою автоматизованої програми документообігу суду визначено трьох основних та двох запасних присяжних, які й братимуть участь у розгляді кримінального провадження відносно обвинуваченого – громадянина Марокко за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України. 
На даний час справа призначена до судового розгляду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.