Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynpost.com

Середа, 24 квітня 2013, 10:10

Інтернет-портал my-hit.ru закрито незаконно - адміністрація сайту

Адміністрація сайту my-hit.ru заявляє, що сайт працював на цілком законних підставах, а будь-які звинувачення правоохоронців є необгрунтованими.

 

Про це інформує прес-служба інтернет-порталу сайту «Енциклопедія кіно» (my-hit.ru).

Цей сайт створений з метою популяризації кіноіндустрії та для її шанувальників і забезпечує конституційне право громадян України вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб, йдеться в повідомленні прес-служби.

Фільми займають лише 0,5% всього вмісту сайту, решту становить інформація про акторів, рецензії на кінострічки, обмін думками кінофанів.

У прес-службі запевняють, що сайт не є файлообмінником, де кожен охочий анонімно може залити файл або ж інформацію. Портал працює автоматично, за допомогою програми, яка самостійно розміщує на ресурсі виключно фільми, які знаходяться у вільному доступі в мережі Інтернет.

Нагадаємо, вчора правоохоронці закрили сайт my-hit.ru. Зараз адміністратора сайту звинувачують у порушенні авторських прав, проти нього відкрито кримінальне провадження, вилучено сервери, повністю припинено роботу ресурсу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.