Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Варіанти.net

П'ятниця, 11 травня 2012, 15:30

У Львові розірвали і потопталися по прапору Єдиної Росії

У Львові учасники пікету Генерального консульства Росії «Разом проти Кремля» розірвали і потопталися по прапору правлячої в Росії політичної партії Єдина Росія. Про це повідомив кореспондент «Варіантів».

Пікет консульства Російської Федерації був організований молодіжною громадською організацією Автономний опір на знак солідарності з російським народом, який виступив проти антинародного режиму Путіна.

Вимоги пікету: "говоримо "НІ!" ганебній антинародній політиці "Єдиної Росії", згубному курсу уряду! "За Росію без Путіна"!"

IMG 8988

«Сьогодні, дивлячись на Північний Схід, переглядаючи фото та відео з Болотної площі, українські націоналісти з надією спостерігають як з глибокого сну прокидається російський народ, що повстав проти імперського та людиноненависницького режиму Путіна. Дивлячись на звірства поліції в Москві та бачачи схожість наших режимів, і розуміючи, що поведінка так званої української міліції буде не менш жорстокою ніж в Росії, ми просто не можемо стояти осторонь!», - декларують учасники пікету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.