Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

korrespondent.net

Середа, 24 квітня 2013, 16:22

Шемчук обіцяє, що на Львівщині не буде лише "статистичного покращення"

План заходів Львівської ОДА щодо покращення соціально-економічних показників Львівської області, буде спрямований на досягнення конкретних результатів, а не зміну поганих статистичних показників області. 

Про це сьогодні, 24 квітня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, інформує кореспондент Варіантів.

"Є низка недолугих показників, за якими Львівщина знаходиться внизу так званої турнірної таблиці областей. Ми запланували, як вийти з цієї ситуації не в плані того, що ми будемо покращувати статистику, а в плані того, які кроки ми будемо робити для того, аби здобути якихось хороших результатів за підсумками роботи. Думаю, що в нас є хороша перспектива і плани, як вийти з цієї кризи", - сказав Шемчук.

За словами голови Львівської ОДА, одне із найголовніших завдань на Львівщині наразі - створення сприятливого бізнес-клімату для інвесторів.

"Насамперед ми будемо активно працювати над залученням інвесторів як вітчизняних, так і закордонних. Зараз ми намагаємось привабити інвесторів у великі інфраструктурні проекти і, найголовніше, ми продовжуємо активно співпрацювати з Кабміном щодо питань, які потребують нагального вирішення - це дороги, це інфраструктура, необхідні кошти для оздоровлення населення, зокрема, будівництво перинатального центру, інші об’єкти, про які багато говорилось і анонсувалось, але які, на жаль, сьогодні ще не побудовані і не виконані", - повідомив Шемчук.

Нагадаємо, Львівська область займає 26-те місце по Україні за рівнем соціально-економічного розвитку згідно з рейтингом, складеним Державним комітетом статистики.






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.