Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

mukachevo.net

Середа, 24 квітня 2013, 18:55

Компанія з Британії шукатиме для Львівської залізниці покупців облігацій на 100 млн доларів

Львівська, Дніпропетровська та Донецька залізниці обрали британську Shortline посередником для залучення більше $ 360 млн від розміщення облігацій.

Згідно з повідомленням у "Віснику державних закупівель", британська компанія надасть Укрзалізниці "послуги з залучення коштів від розміщення облігацій участі в кредиті на міжнародних ринках капіталу".

Акцепт договору з Донецькою залізницею відбувся 22 квітня поточного року, з Придніпровською - 19 квітня, із Львівською 22 квітня за процедурою закупівлі в одного учасника. Ціна договору із Львівською залізницею становить 100 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Кабмін постановою уряду № 170 від 20 березня 2013 розширив повноваження "Укрзалізниці" з організації зовнішніх запозичень, зокрема, залучення юридичних радників і рейтингових агентств, що необхідно для дебютного випуску єврооблігацій.

За матеріалами: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.