Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

bilozerka-admin.at.ua/

Четвер, 25 квітня 2013, 11:18

Прокуратура розпочала кримінальне впровадження за фактом несплати до Пенсійного фонду понад 840 тис. грн.

Прокуратурою Франківського району м. Львова за результатами перевірки розпочато кримінальне провадження за фактом умисної несплати посадовими особами Львівської геологорозвідувальної експедиції ДП "Західукргеологія" єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму понад 840 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Матеріали скеровано в ДПС у Львівській області для організації проведення досудового розслідування, яке на даний час триває.

Станом на 1 квітня поточного року заборгованість зі сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування на Львівщині становила 48 млн грн., - повідомляє прес-служба прокуратури. 

Внаслідок проведених заходів як уповноваженими органами, так і органами прокуратури Львівської області всі суми заборгованості зі сплати платежів до Пенсійного фонду України охоплено позовними заявами.

За результатами їх розгляду в судах до Пенсійного фонду України вже надійшло 1,2 млн грн.

Загало прокуратурою за наслідками перевірок розпочато 4 кримінальних провадження.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.