Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ukrainianbookstore.com/

Четвер, 25 квітня 2013, 11:56

На «Південному» писанки обмінюватимуть на квитки у зооцентр «Веселі звірята»

Передвеликодня акція «Обміняй писанку» проходитиме цієї неділі, 28 квітня, на території Торгово-виробничого комплексу «Південний».Тож усі маленькі львів’яни та юні гості міста зможуть обміняти власноруч зроблену писанку, крашанку, драпаку чи крапанку на вхідний квиток у зооцентр «Веселі звірята» у дитячому центрі «Веселка».

Про це повідомила прес-служба ТВК "Південний". 

 

Починаючи з 13 години у неділю біля спеціального стенду у торговому центрі «Європа» писанки обмінюватимуть на вхідні квитки у зооцентр «Веселі звірята», в якому діти зможуть познайомитись з понад півсотнею екзотичних тваринок – мавпочкою «Чарлі», скунсом «Віллі», крокодилом «Геником», пітоном, удавом, різноманітними ящурами та плазунами, карликовими акулами, екзотичними папугами та різноманітними пухнастими звірятками.

Якщо ж у дитини ще не було можливості власноруч виготовити пасхальне яйце – не біда. Адже у торговому центрі «Європа» проходитимуть також і безкоштовні майстер-класи для дітей, а майстрині допоможуть діткам виготовити писанки, крашанки, крапанки, а також різноманітні пасхальні сувеніри. Свої роботи (писанки) діти зможуть одразу ж обміняти на квитки або ж забрати як пам’ятку додому.

Окрім цього, на «Південному» проходитиме і Великодня ярмарка, на якій продаватимуть різноманітні пасхальні сувеніри, прикраси з бісеру та іншу святкову атрибутику, виготовлену майстрами та вихованцями Навчально-виховного комплексу «Дивосвіт».

Примітка. Акція із обміну писанок на вхідні квитки у зооцентр триватиме з 13 до 15 години. В обмін на писанку видаватиметься вхідний квиток у зооцентр «Веселі звірята» дійсний у період з 30 квітня до 3 травня 2013 року.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.