Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

p-p.com.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 14:17

28 посадовців спіймано на порушенні державних закупівель

Цьогоріч за поданнями органів прокуратури Львова до відповідальності притягнуто 28 посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Серед них порушників є 5 заступників голів районних адміністрацій ЛМР, 4 керівники районних відділів освіти та 4  посадовці органів контролю.

Останні неналежно виконували свої посадові обов’язки та порушили законодавство у сфері державних закупівель.

Зокрема, вказані посадові особи приймали пропозиції учасників торгів, які суперечать вимогам закону про державні закупівлі.

Так, встановлено ряд випадків, коли учасники торгів не подавали документів про якість продукції, досвід виконання аналогічних робіт, наявність необхідного обладнання та працівників відповідної кваліфікації. Водночас, посадовці-розпорядники державних коштів не надали належної оцінки вказаним фактам та протиправно приймали такі пропозиції учасників торгів.

 Вказані порушення мали місце при закупівлі послуг з харчування дітей, реконструкцій приміщень навчальних закладів, санітарної обробки територій та інших послуг.

Лише після реагування органів прокуратури останніми вжито заходів до усунення порушень законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.