Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

alnews.com.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 14:26

В Укрзалізниці змінили тарифи попереднього продажу квитків на Hyundai

Уже з 25 квітня 2013 року у вагонах 1-го класу поїздів категорії ІНТЕРСІТІ+ Укразалізниця вводить оновлену систему гнучкої диференціації тарифів при попередньому продажу проїзних документів.

Про це інформує прес-центр Укрзалізниці.

Таким чином, за 45-44 доби до дати відправлення поїзда квитки у вагони 1-го класу поїздів категорії ІНТЕРСІТІ+ пасажири зможуть придбати дешевше, ніж, у інші дні із наближенням до дати відправлення.

Крім того, для отримання знижки, змінилися терміни придбання проїзних документів:

  •  за 45-44 доби до дати відправлення поїзда – коефіцієнт індексації 0,85 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 15%;
  •  за 43-30 діб до дати відправлення – коефіцієнт індексації 0,9 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 10%;
  •  за 29-15 діб до дати відправлення коефіцієнт індексації 1,0 від вартості плацкарти, тобто вартість квитка залишається без змін.
  •  за 14-5 діб до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,05 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 5 %;
  •  за 4-3 доби до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,10 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 10 %;
  •  за 2-1 добу до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,15 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 15 %.

При купівлі квитків «туди і назад» діє знижка 10%.  Квитки доступні на порталі бронювання квитків http://booking.uz.gov.ua/ та в усіх залізничних касах.

Нагадаємо, Укрзалізниця допризначила поїди на Великодні та травневі свята.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.