Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vgolos.com.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 16:49

Депутати Львівської облради розкритикували програму соціально-економічного розвитку Львівщини за вибірковість фінансування районів

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2013 рік має несправедливий розподіл коштів між районами області.

Такі звинувачення пролунали на адресу програми сьогодні, 25 квітня, під час пленарного засідання сесії Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів

З критичними зауваженнями щодо програми, зокрема, виступили депутат від НРУ Олександр Ганущин та голова фракції УДАР Оксана Юринець.

За словами Ганущина, згідно з програмою капітального будівництва, 30% коштів розраховані на Бродівський район, тоді як гірські райони, такі як Старосамбірський і Сколівський, не отримують нічого.

Юринець натомість наголосила, що у програмі соціально-економічного розвитку Львівщини не повинно бути пріоритетних районів. За словами Юринець, простежується тенденція, що чим район віддаленіший від Львова, тим менше фінансування він отримує. Особливо від недофінансування страждають гірські райони.

Низку інших претензій до програми висловили також і присутні в залі народні депутати від Львівщини, серед яких – Степан Кубів, Ірина Сех та Роман Ілик.

Зазначимо, що розгляд питання про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік у сесійному залі Львівської облради триває понад 2,5 години.

Нагадаємо, з докладними даними про соціально-економічний розвиток районів Львівщини можна ознайомитися у цій статті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.