Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

loda.gov.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 17:26

Львівська облрада таки затвердила програму соціально-економічного розвитку Львівщини на 2013 рік

Депутати Львівської облради проголосували за затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини на 2013 року з макроекономічним прогнозом на 2014-2015 роки.

 

«За» відповідне рішення сьогодні, 25 квітня, на сесії Львівської облради проголосували 64 депутати, інформує кореспондент Варіантів. 

Під час виступу директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Денис Шмигаль зазначив, що основним пріоритетом цьогорічної програми є розвиток села. Серед інших важливих напрямків - модернізація транспортної інфраструктури, питання енергоефективності та енергоощадності, продовження будівництва низки загальноосвітніх шкіл тощо.

За його словами, в проекті на 2013 рік передбачено реалізацію 46 програм, на фінансування яких з бюджету області передбачено 125 мільйонів гривень. Він додав, що при цьому очікується, що з державного бюджету на фінансування програми надійде 94 млн. грн.

Утім, на доопрацювання в комісію з екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради на доопрацювання відправили план програми природоохоронних заходів на Львівщині.
Нагадаємо, під час обговорення депутати Львівської облради мали низку зауважень щодо програми.

Нагадаємо, за рівнем соціально-економічного розвитку Львівщина зайняла передостаннє, 26-те місце, серед областей України.

Соціально-економічні показники розвитку районів на Львівщині представлені та проаналізовані тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.