Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

portal.lviv.ua

Четвер, 25 квітня 2013, 17:39

Чотири постійні комісії Львівської облради отримали нових голів

Депутати Львівської облради проголосували за внесення змін до рішення обласної ради «Про обрання постійних комісій», згідно з яким чотири постійних комісії Львівської облради отримали нових голів.

 

«За» відповідне рішення сьогодні, 25 квітня, під час сесії Львівської облради проголосували 70 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

Згідно з рішенням, комісію з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради очолила голова фракції УДАР Оксана Юринець, комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації – Олексій Балицький (ВО «Свобода»), комісію з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем – Олег Рісний (Фронт змін), комісію з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації – Роман Ковальчук (ВО «Свобода).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.