Оля Вишня,  25 квітня 2013

Дискотечні депутати Львівщини

Сьогодні до лав Львівської обласної ради прибули новообранці. Серед семи нових депутатів – ще один співочий – Роман Ковальчук.

А лідирує за кількістю співочих депутатів у своїх лавах партія ВО "Свобода": Теодор Кукурудза, Остап Стахів, Остап Канака – ось імена та прізвища тих, хто веде своїм інструментом та вокалом на смертельний бій чарівних свободівок та героїчних свободобоїв.

Новоприбулий Роман Ковальчук також з цього тягнибоку. Єдиний несвободівець у цій когорті співочих депутатів Львівської обласної ради, однак, однозначно, вільний і дерзновенний муж, що не ходить на раду нечестивих це Тарас Курчик, який презентує власною парсуною Народний Рух України.

Отож, пентаграма дискотечних співців та репрезентаторів народних дум, прохань та мріянь у стінах Львівської обласної ради тепер має таку конфігурацію:

kovalchuk

Роман Ковальчук – перший оперний співак поміж усіх співочих депутатів і обранців долі та бюлетеню. Його пегасна творчість прославляє героїв Холодного Яру та чорним вороном ширяє над клятими ворогами української незалежності, посполитості та обраності. Жодного мінору, а лише один мажор. Саме такі вокальні властивості опера Роман Ковальчука вже сьогодні відчули на власній шкірі мікрофони Львівської обласної ради.

 

kukurudza

Теодор Кукурудза – зірка ювілярів та уродинників, автор легендарного та незрівнянного хіта "День народження у тебе", що займає своє належне місце у скарбничці української музики поряд з такими шлягерами як "Яворина" Степана Гіги та "Місячне колесо" Іво Бобула. Решта творчості Кукурудзи – в андеграунді, доступна і зрозуміла тільки обраним.

staxiv

Остап Стахів – бандурист, заслужений артист України. В Україні не так відомий, але у 90-х часто виступав за кордоном (США, Канада). Оспівувач всенародної туги та всеукраїнської помсти віроломним катам українського народу. Найбільш дарковіший у своїй творчості поміж презентованих співаків. Шанувальник уніформи та гострого слова.

kanaka

Остап Канака відомий не так вокальними даними, як завдяки хітовій дівчині, у якої коса-райдуга. А ще зірковою хворобою, як у музиці, так і в депутатстві. Свого часу був побратимом самої Ірини Фаріон, але швидко розчарувався у морально-вольових орієнтирах маленьких тягнибоків, перестав відвідувати сесії обласної ради і тепер вже немає жодного бажання перетинатись з фрідомним балетом Олега Ярославовича. Хотів залетіти до Верховної Ради, а в результаті опинився у нетрях фейсбуку, де час від часу нагадує про себе лайками.

kurchyk

Тарас Курчик  у 90-х популярний серед молоді, його пісні навіть були в ротації українських музичних хітпарадів (трек "Більше ніхто"). А ще до поп-музики і кліпів з оголеними дівчатами засвітився у Червоній Руті. Широко відомий у вузьких ватиканських колах як автор гімну до приїзду Папи Івана Павла ІІ до України. Найбільш сентиментальний з поміж згаданих співочих депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.