Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Понеділок, 14 травня 2012, 09:52

На Львівщині автомобіль перекинувся у потік: одна людина загинула, ще двоє – травмовані

10 травня близько 23 години у селі Созань Старосамбірського району автомобіль «ВАЗ-2101» перекинувся у потік, внаслідок цього одна людина загинула, ще двоє травмовані. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

31-річний водій автомобіля, рухаючись ґрунтовою дорогою до села Страшевичі Старосамбірського району, на ділянці дороги, що має заокруглення ліворуч, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги на праве узбіччя, після чого з'їхав у кювет, де автомобіль перекинувся у потік.

Внаслідок автопригоди водій та пасажир автомобіля, 42-річний житель села Страшевичі Старосамбірського району, отримали тілесні ушкодження різної важкості та були госпіталізовані у Старосамбірську центральну районну лікарню. Ще один пасажир, 35-річний житель села Страшевичі, від отриманих травм помер на місці ДТП.

Попередньо встановлено, що ДТП сталася внаслідок порушення водієм автомобіля ПДР, який не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.