Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

barfin.ru

П'ятниця, 26 квітня 2013, 11:28

Ірландська компанія купує "Миколаївцемент" за 96 млн євро

CRH plc (Ірландія), один з провідних світових виробників будматеріалів, домовилася з французькою групою Lafarge щодо купівлі заводу ПАТ "Миколаївцемент" (Львівська область) за 96 млн євро з урахуванням боргів підприємства.

Відповідне повідомлення розміщене на сайті компанії Ла Фарж.

"Завершення операції залежить від надання необхідних дозволів регулюючих органів", - зазначається в повідомленні.

Операція з продажу цементного заводу у Миколаївському районі завершиться до кінця 2013 року.

Lafarge відзначає, що як і раніше зберігає в Україні три кар'єри, продукція яких надходить на український, російський і польський ринки.

Нагадаємо, раніше компанія Ла Фарж перемогла в конкурсі на здобуття премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг.

Довідка:

Про Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент»

Публічне акціонерне товариство «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2011 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 900 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012. Підприємство займає міцну позицію на національному ринку цементу. Природним ринком збуту є західний регіон України. З 1999 року завод є частиною Групи Lafarge – світового лідера у галузі будівельних матеріалів.

 

Про «Лафарж» в Україні
«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

 

Про групу «Лафарж»
«Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2012 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,8
млрд. євро. З 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку. Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, «Лафарж» закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.