Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Ліві (КПУ, СПУ ін.)

ukr.obozrevatel.com

П'ятниця, 26 квітня 2013, 12:10

Комуністи запитують Садового та Шемчука чи буде 9 травня розгорнутий Прапор Перемоги

  Львівські комуністи просять мера Львова Андрія Садового та голову Львівської ОДА Віктора Шемчука повідомити чи будуть вони під час урочистих заходів 9 травня 2013 року використоввувати копію Прапора перемоги та символіки років Великої Вітчизняної війни.

Відповідні інформаційні запити Садовому та Шемчуку надіслав заступник голови Антифашистського комітету Олександр Калинюк.

Крім цього, Калинюк просить очільників Львова перевірити чи є у наявності "копія Прапору Перемоги та копія символіки років Великої Вітчизняної Війни".

Також Калинюк просить льввіського мера повідомити чи на День Перемоги у Львові будуть вивішувати державний Прапор України з чорною траурною стрічкою. Нагадаємо, відповідне рішення запропонував депутат Львівської міськради В. Павлюк,  і воно було схвалене.

Калинюк запитав мера чому він не наклав вето на відповідне рішення Львівської міськради.

Нагадаємо, раніше Львівська обласна організація КПУ обіцяла розгорнути у Львові Прапор перемоги. Крім того, комуністи пообіцяли 1 травня у Львові провести мітинг. 

Водночас Львівська міська рада заборонила на території Львова протягом 8-9 травня використовувати нацистську, комуністичну та радянську символіку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.