Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

yak-prosto.com

П'ятниця, 26 квітня 2013, 15:46

У Азарова хочуть збільшити кількість вихідних

Уряд рекомендував встановити додаткові вихідні. Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів вихідними потрібно встановити дні з 1-го по 6 травня та з 9-го по 12 травня.

 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету Міністрів «Про перенесення робочих днів у 2013 році».

З метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня — Дня міжнародної солідарності трудящих та 9 травня — Дня Перемоги, а також раціонального використання робочого часу Уряд рекомендував керівникам підприємств, установ і організацій перенести для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з: п’ятниці 3 травня — на суботу 18 травня; та з п’ятниці 10 травня — на суботу 1 червня.

Однак це не стосується органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта”, Державної казначейської служби та банківських установ. Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.