Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newvv.net

П'ятниця, 26 квітня 2013, 16:10

У Львові вшанували жертв та героїв Чорнобиля

Сьогодні вшановують Героїв Чорнобильської катастрофи. Біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» з нагоди 27-ї річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за участю керівництва міської та обласної влади та представників громадськості провели урочисті заходи.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Кріс цього, сьогодні, 26 квітня, відбулося покладання квітів, проведення чину панахиди та віче біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» на вул Морозній, 31а.

«Це особливий приклад, коли жертвують здоров’ям, а інколи і життям. Сьогодні, ми не лише здоров’ям не готові пожертвувати – інколи нам шкода навіть кількох годин, аби  присвятити себе тим, хто нас оточує, або щоб зробити добру справу. Приклад, коли люди вшановують Героїв Чорнобиля, є добрим нагадуванням», - зазначає Василь Косів, заступник міського голови з гуманітарних питань Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.